Open Training en aanmelden

Aanmelden

Twee keer per jaar starten we na de Open training met een nieuw trainingsprogramma voor beginners. De eerste maand is gratis. In dit trainingsprogramma leren we onervaren skaters de basic skate vaardigheden en het spel. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! Je hebt geen enkele ervaring met skaten nodig. Wij leren het jou graag! Je zult zien dat je na enkele trainingen al kunt skaten, remmen, veilig vallen, draaien, springen etc.

Tussentijds instromen als skater kan alleen als je al roller derby ervaring hebt opgedaan bij een andere league. Als vrijwilliger, non-skating official en scheidsrechter kun je het hele jaar door instromen.

Open training

Maak kennis met Roller Derby en de Arnhem Fallen Angels tijdens één van onze Open Trainingen. Twee keer per jaar is publiek welkom op een trainingsavond en kan je zelf (weer) voelen hoe het is om op skates te staan. Geen verplichtingen en compleet gratis!

Like en volg ons op Facebook en Instagram zodat je de volgende open training niet mist! Of meld je aan wij houden je op de hoogte.