Derby Derby en nog veel meer Derby!!!

Cover voor

10 juni de dag van super veel derby in Nederland, naast de double header game in Den haag was er ook een triple header game in Nijmegen.
Het was voor ons een bijzondere dag want onze mannen hebben hun eerst officiele wedstrijd gespeeld dit weekend, en daar zijn we super trots op! Samen met de mannen van Nijmegen en Eindhoven vormde ze het team The Market Gardeners. De heren van Namur Roller Derby waren de tegenstanders van onze heren en dat was nog geen makkelijk klusje. Ondanks een ruig potje beuken hebben onze mannen niet gewonnen maar wel meer dan 100 punten behaald!

Na de heren was het dames team aan de beurd, Rock City Rollers uit Eindhoven gingen de uitdaging aan en hebben het zeker niet makkelijk gemaakt voor ons. Op het NK stonden we ook al eens tegen deze Nederlandse kampioenen, we wisten dus goed wat we konden verwachten en dat het geen makkelijke game zal zijn.
Rock City heeft natuurlijk gewonnen maar wij zijn daar niet getreurd om want we hebben ons doel dubbel en dwars gehaald! Minimaal 100 punten was het doel en daar zijn we ruim overheen gegaan.

Als laatste waren de dames van Roadkill Rollers uit Nijmegen aan de beurd tegen de dames van Namur C. Deze game was heel spannend omdat beide teams erg aan elkaar gewaagd zijn. Roadkill heeft hard getraind en dat was te zien, fel en hard ging het eraan toe, ze hadden duidelijk de winst voor ogen en dat is ze ook ruimschoots gelukt!

Wij willen Roadkill Rollers bedanken voor de top organisatie van deze triple header!

Score:
Market Gardeners 106 – Glorious Bastards 298
Rock City Rollers 256 – Arnhem Fallen Angels 133
Roadkill Rollers 191 – Namur Roller Girls C 129