Moulin Rouge Party uitgesteld

Cover voor

We hebben veel reacties gekregen vanuit de derby community dat ze helaas niet bij ons jubileumfeest konden zijn. Festivals, concerten, bruiloften, scrimmmages, familiebezoekjes, vakanties; onze sociale agenda’s zitten bomvol en er staan vaak nog extra activiteiten in die ingehaald moeten worden door de corona pandemie. Zonder mensen is er natuurlijk geen feest. Daarom hebben we besloten om het feest uit te stellen naar februari volgend jaar. We voegen het dan samen met onze befaamde Valentijnsscrimmage! Je kan dus derby komen spelen/kijken in Mouling Rouge outfit EN feestvieren.

We vinden het natuurlijk erg jammer voor de mensen die al een ticket gekocht hadden. Je mag dit ticket houden voor het feest in februari. Als je echter liever je geld terug wil dan kan je mailen naar finance@arnhemfallenangels.nl met je naam, IBAN en het aantal tickets.

We willen graag een aantal mensen extra bedanken. Onze vrijwilligers natuurlijk en Willemeen, die veel moeite hebben gedaan om dit evenement te organiseren. Ook een extra bedankje voor de acts, dj’s en omroeper voor het begrip en de flexibiliteit die ze getoond hebben.